Privatna ordinacija dentalne medicine

Izbjeljivanje Beyond lampom

Izbjeljivanje

Bijeli, sjajni zubi i lijep osmijeh nešto je što se na osobi prvo primjeti, bitno utječe na njezino samopouzdanje te nedvojbeno vodi k uspjehu.

S godinama se pigmenti iz hrane, pića (kava, tamni čajevi, crno vino), lijekova (tetraciklinski antibiotici, fluoridi) te kod pušača iz cigareta talože u zubnu caklinu. Izbjeljivanjem zubi vraća se njihova prvotna prirodna boja, bez oštećenja zubne strukture.

Među mnoštvom različitih načina izbjeljivanja, izbjeljivanje BEYOND lampom pokazalo se kao jedno od najnaprednijih, najučinkovitijih i najsigurnijih metoda. Brži rezultati izbjeljivanja postižu se uz pomoć halogene lampe od 150W koja emitira plavo svjetlo valne duljine od 480-520 nanometara, a koja aktivira BEYOND gel prethodno stavljen na zube.

BEYOND lampa za izbjeljivanje filtrira štetno ultraljubičasto svjetlo i znatno reducira toplinu kroz niz obloženih optičkih leća i 12 000 optičkih vlakana što smanjuje preosjetljivost zubi i ovakav način izjeljivanja zubi čini ugodnim i sigurnim za pacijente.

Tretman izbjeljivanja zubi provodi se u ordinaciji dentalne medicine pod profesionalnom kontrolom doktora medicine.

Terapija izbjeljivanja zubi provodi se u dvije faze. U prvoj fazi potrebno je pjeskarenjem sa zubi ukloniti zubni plak, očistiti zubni kamenac te zube ispolirati. U drugoj fazi zubi se izbjeljuju BEYOND lampom.

Tretman izbjeljivanja traje oko 1h, unutar kojeg se u 2-3 navrata na zube nanosti BEYOND gel čije se djelovanje aktivira BEYOND lampom. Zubi se na ovakav način izbjeljuju i do 8 nijansi, a do stabilizacije boje dolazi u periodu od 2 tjedna.

U tom periodu pacijentima se savjetuje izbjegavanje pigmentirane (obojene) hrane i pića, te cigareta jer se njihovom konzumacijom može kompromitirati rezultat izbjeljivanja.

Učinak izbjeljivanja traje prosječno 2-3 godine.

Više o Beyond proizvodima saznajte ovdje

Radno vrijeme

  • ponedjeljak, utorak, četvrtak 13:00 - 20:00 h
  • srijeda, petak 09:00 - 16:00 h

Načini plaćanja

  • gotovinsko plaćanje
  • bankovne kartice

Adresa

Privatna ordinacija dentalne medicine

Dr. sc. Kruna Valter, dr. med. dent.

Kutnjački put 12, 2. kat, Vrbani III, Zagreb

+385 1 3872 030

+385 91 2014 301

kruna.valter@gmail.com

ponedjeljak, utorak, četvrtak 13:00 - 20:00 h

srijeda, petak 09:00 - 16:00 h